עזרה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

11/10/2009 | 22:20 | מאת: אלוורה

שלום, בבדיקת דם שגרתית התגלו אצלי ערכי גלוקוז של 156. לציין שאני בת 67,מקפידה על תזונה נכונה (צמחונית), אין במשפחה מקרי סכרת. יש אפשרות בשלב זה לטפל לא בתרופות קונבנציונליות אלא בעזרת נטורופת ?

לאלוורה שלום, על פי הכתוב יש לך כבר סוכרת, גם אם אין אנו מבינים בדיוק מהיכן זה הגיע אליך. עכשיו את חייבת להתמודד כי טיפול נכון יאפשר לך לחיות חיים ארוכים ובריאים, ללא סיבוכי הסוכרת.את יכולה לדעתי ליטול גם תרופות נטורופתיות, אך בשום מיקרה לא על חשבון הטיפול המוכח כיעיל עבורך. בהצלחה!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה