A1C עלה דרסטית והגיע ל 6.9

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

25/05/2015 | 19:21 | מאת: יוגב

לא נבדקתי כשנה וחציץ (מםחד לדעת האמת) בץקופה זו הA1C שלי עלה מ5.9 ל 6.9 . המשקל עלה גם. עייף מדיאטות אבל מחפש פיתרון כי ההרגשה הכללית לא משהו- עייף ,כאבים באיזור העיניים,מתעורר בבוקר עם כאב ראש. האם בכל זאת יש חידושים שיכולים לעזור או מה צריכה להיות דרך הפעולה? מה דעתכם לגבי פירות, אני אוהב פירות. האם יש קבוצה או עזרה אחרת באיזור המרכז תודה

28/05/2015 | 09:45 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום יוגב. לפי HBAC אתה מוגדר כסוכרתי. יש היום תרופות טובות למשל גנואט או יוקראס. בנוסף אתה יכול קלב יעוץ דיאטני בקופת חולים שלך לגבי תזונה נכונה. פעילות גופנית תעזור מאד.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה