לגבי ערכי סוכר-נא הסברים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

18/03/2015 | 19:53 | מאת: דן

שלום רב פעם עד פעמיים בשבוע אני נהנה לאכול ארוחת פירות בנחת 1900 בערב עד 2100 : מתחיל 4 תותים + קיווי+ תפוח א"חכ :אבוקדו, 6 תמרים ,12-15 תאנים קטנות ,אפרסמון וקצת מנגו ושומשום. ב 2300 שעתיים מהביס האחרון מדדתי היה129 סוכר ולמחרת שקמתי ב1100 היה 89. מה זה אומר על תיפקודי לבלב וכבד שלי???? בן 65. לפני שנה שבדקתי באותם פירות בערך אחרי שעתיים 110 אבל -- בבוקר ל מחרת בערך 110-103 אך לפני שנה הייתי מוסיף שקדים לארוחה +גרגרי חילווה בבדיקה בק"ופח לפני שנה + היה 4.9 סוכר משוקלל . ו85 בבדיקה הרגילה ---אבל--לא אכלתי פירות 3 ימים לפני הבדיקה מה זה אומר ? והאם "שיקרתי" את הבדיקה ? תודה מראש

26/03/2015 | 15:01 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום דן. תפקוד הלבלב שלך תקין לחלוטין. HBAC 4.9 הוא מעולה. הוא בודק סוכר ממוצע של 3 חודשים כך ש3 ימים שלא אכלת פרות לא שינו. אתה יכול לאכול פרות חופשי.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה