התחלת השפעה של גנוביה.גזים.

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

12/02/2015 | 23:28 | מאת: נועה

המוגלובין מסוכרר היה בין 5.9. ל 6.3. בדיקות סוכר בצום 134(פעמיים). וכבד שומני.אין במשפחה סכרת.החילותי דיאטה.(ירדתי כבר 4 קג בחודשיים).רופאה נתנה גלוקופאג.הסוכר בבוקר בסביביות 118- 134.וסבלתחי מהמון גזים.שזה יצר בעייה בעבודה(עם קהל).הרופאה החליפה לגנוביה 50.ביומיים הרשאונים היה 93 בבוקר.אחכ חליתי לשבוע עם שפעת קשה.כולל טיפול אנטיביותי ואז היה בבוקקר בין 108-124.היום עדיים סוכר בבוקר 110-118.אני לוקחת שבועיים בדיוק.האם להמשיך לחכות עוד חודשיים ואז בצע בדיקות דם להמוגלובין מסוכרר? אני עדיין סובלת מגזים אך הרבה פחחות לעומת המטרופין.כמה זמן בעצם צריך לחכות עד שנראה תחילת השפעהץ

15/02/2015 | 13:08 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב. עקב מחלת השפעת הסוכר עולה. גנוביה עובדת לאחר שבוע-10 ימים. חכי עוד בגלל השפעת. כדאי להיות במעקב דיאטנית . חשוב לבצע פעילות גופנית

מנהלי פורום סוכרת והשמנה