שאלה לגבי תופעות לוואי מתרופות בקבוצת הGLP - 1

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/02/2015 | 10:52 | מאת: אליהו

לד"ר לבין שלום רב, מאוד אשמח אם תוכלי לענות על שאלותיי, בעבר ניסיתי לקחת ויקטוזה אך לאחר שעליתי למינון של 1.2 מג' בתום שבועיים במינון ההתחלתי של 0.6 מג' סבלתי מהפרעות גסטרואינטסטינליות קשות (שלשול ועצירות לסירוגין ועוותויות) ונאלצתי להפסיק את הטיפול. כעת יש לי את האפשרות לנסות את הביידורין שהיא זריקה חד שבועית עם מנגנגון השהיה. לאור ההתנסות שלי עם ויקטוזה האם לדעתך יש טעם בכלל לנסות את ביידוריון והאם יש ערך או יעילות כלשהי בטיפול בויקטוזה במינון ההתחלתי (0.6 מג') בלבד? בברכה, אליהו

לקריאה נוספת והעמקה

שלום אליהו- לעיתים ביאדוריון גורם פחות תופעות לואי מויקטוזה כי הוא עובד לאט יותר. מינון של 0.6 מג ויקטוזה אינו מספיק. אך אפשר לעלות ל 1.2 מג אחרי כמה שבועות/חודש ואזה גוף מתרגל לתרופה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה