האם זו סכרת?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

25/01/2015 | 20:58 | מאת: רפי

לפני כחצי שנה נמצאו בבדיקות דם שעשיתי ערכים של 125 גלוקוז, ו-6 המוגלובין מסוכרר. ביצעתי שינויים תזונתיים רבים, ולפני כמה ימים ביצעתי שוב בדיקת דם. הפעם הגלוקוז היה 107, וההמוגלובין המסוכרר היה 5.9. השאלה היא האם זה נחשב שיפור? האם המשך מאמץ תזונתי יכול להועיל יותר מכך? האם ישנה קורלציה בין הגלוקוז לבין ההמוגלובין? תודה על תשובתכם!

26/01/2015 | 12:35 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רפי- יש שיפור אצלך בערכי הסוכר בצום וכןבערך של HBAC. עדיין כדאי להתאמץ עם התזונה והפעילות הגופנית כדי להמשיך להוריד את הערכים.HBAC מבטא ממוצע של הסוכר ב3 חודשים אחרוניםכך שיש קשר בין הערכים.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה