כלנית עפולה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

13/01/2015 | 00:13 | מאת: דסה אסתר

אני בת 66 עם רקע של בעיית ריאות קשה. אני מטופלת המכשיר cpap בלילה תיפקוד הראות שלי עומד על 40%. בבדיקת סוכר בצום נמדדו אצלי ערכים של 178 וובדית דם a1c עומד על 8.5 היום קיבלתי תרופה בשם גלוקומין 850 מ"ג פעמיים ביום. קראתי באלון המצורף "אין לקחת את התרופה אם יש לך בעיות חמורות בדרכי הנשימה" שאלתי היא האם מצבי הוא כזה המונע ממני להשתמש בתרופה?

19/01/2015 | 09:22 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב- אם יש לך מחלת ראות קשה עם קוצר נשימה ,הגלוקומין עדיף שתקבלי פעם ביום או בכלל לא. אולם את צריכה טיפול חילופי. מציעה לך לגשת למרפאת יעוץ סוכרת בקופה שלך כדי להתאים את הטיפול.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה