ירידה במשקל שנעצרה- למרות שינוי תזונה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

06/01/2015 | 11:42 | מאת: ורדה

אני בת 57 גובה 161 משקל 70 ק"ג H1C בשנים האחרונות בסימן עליה מ-6.3 ל-6.9 - שיניתי תזונה לפחות פחמימות , הליכה והמשקל ירד ב1.5 ק"ג. אני ממשיכה בתזונה והליכה לפחות 3 פעמים בשבוע 50 דקות - המשקל סטטי. טרם לקחתי טיפול.ועדיין לא עשיתי בדיקת H1C נוספת אך בבדיקות סוכר מדי פעם (יש לנו מכשיר ) בדכ"ל בבקר 105-115 ושעתיים אחרי ארוחה - ערכים שבסביבות 115. מה ניתן לעשות כדי להוריד את הערכים - לפני טיפול תרופתי. תודה

08/01/2015 | 14:22 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום ורדה. את בכוון הנכון. תמשיכי כך! רצוילהעזר בדיאטנית בירידה במשקלוללכת 5 פעמים בשבוע. ניתן לשלב זרעי ציאה באוכל-זרעים של מרוה ברזילאית.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה