H1AC גבולי

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

01/01/2015 | 09:56 | מאת: משה

בני בן ה-10.5 ותמיד סובל מכאבי ראש תכופים הנוירולוגית שלו שלחה אותו לבדיקות דם מקיפות בינהם סוכר בסוכר בצום יצא 97 וH1ACיצא 5.7 שהמקסימום הוא 5.9.,אני שמתי לב שתמיד יש רעד קל בידיים.במשפחה משני הצדדים אין חולי בסכרת.האם יש לדאוג ומה לעשות? יש לציין שהילד רזה מאוד ואוהב לאכול עוגות ואוכל רגיל אוכל בצימצום.

01/01/2015 | 11:08 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב- עקב תזונה לא בריאה רצוי לקבל יעוץ של דיאטנית ילדים ולהקפיד בבית על תזונה נכונה. דרוש מעקב עוד 6 חודשים של בדיקת הסוכר.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה