ויקטוזה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

22/12/2014 | 13:50 | מאת: חקמ1949

האם הבחילות בלקיחת ויקטוזה נמשכות רק שבועיים? האם יש תופעות לואי נוספות? האם ניתן לקבל את הויקטוזה גם אם הקראטנין הוא 1.6 - 1.7?

שלום רב-הבחילות עלולות להמשך עד חודש עם לקיחת וקיטוזה.באופן כללי מותר לקבל ויקטוזה עד קראטינין 1.5 אך יש עבודות שלא קרה כלום בקראטינין עד 2 מג%.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה