ויקטוזה עם אפדירה ולנטוס

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

03/12/2014 | 10:27 | מאת: יוסף פנחסי

אני סוכרתי בן 63 מזריק אינסולין: אפידרה ולנטוס, הידועים. כמגבירי תיאבון.קבלתי מרופאת הסוכרת המטפלת בי המלצה לויקטוזה בנוסף לנ"ל. כיצד משלבים זאת יחד, או עם אפידרה ולנטוס יום יום וכמה פעמים ביום מזריקים עם איזו כמות בזריקה. אשמח לקבל תשובה,בהקדם. בתודה יוסי

04/12/2014 | 10:33 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום יוסי. ויקטוזה מתחילים במינון 0.6מג למשך שבועיים ועולים ל 1.2 מג קבוע כל בוקר. מורידם מינוני אפידרה ולעיתים מורדים את מספר הזריקות של אפידרה. לגבי כמויות האינסולין לאחר התחלת הטיפול בויקטוזה,הכל תלוי במידת התגובה לטיפול. אתה צריך להביא מדידות סוכר ביתיות לרופא המטפל/מרפאת הסוכרת שלך,ותקבל תשובה כמה אינוסלין להזריק. כאמור הויקטוזה מוריד משקל, תאבון וסוכר.עלול לגרום לבחילות בחודש הראשוןלטיפול.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה