גלוקופג' ואחוז שומן

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

24/09/2014 | 14:52 | מאת: מתעניינת

שלום, כבר שלוש שנים אני לוקחת מטפורמין בגלל PCOS, ואחרי שזה היה חסר לאחרונה בבתי מרקחת עברתי לגלוקופג'. במשקל 130, אני עוסקת בהרבה פעילות גופנית (5 אימונים בשבוע) אבל מדד אחוז השומן לא יורד ואפילו עולה. האם יש קשר להחלפת התרופה או להשפעות שלה? תודה על המענה,

25/09/2014 | 09:51 | מאת: יוסי דבש

גלוקופ' ומטפורמין הם שמות שונים של אותה התרופה. הגלוקומין דווקא עוזר בהפחתת התיאבון, אז הסיבה היא צריכת מזון ולא החלפת התרופה.

18/10/2014 | 23:55 | מאת: דודו

בין התרופות גורם לכל מיני תופעות, כפי שתעיד היסטריית האלטרוקסין, בין אם יש לה בסיס עובדתי ובין אם לאו.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה