תופעות מוזרות בגוף

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

10/08/2014 | 07:18 | מאת: איתן

שלום רב, שמי איתן ואני חולה בסכרת שהתפרצה לי לאחר תאונת דרכים וניתוחים שלאחר התאונה ומטופל בשלב זה בגלוקומין כדור, פעמיים ביום. בשבועות האחרונים התחילו אצלי תופעות מוזרות בגוף חלקם לא יודע להסביר אך העיקריים זה זיעה קשה בראש וחולשה רבה האם יש קשר לזה מה צריך לעשות? לציין כי בבדיקות בשבועות האחרונים למרות הכדורים הגעתי ל200 ואף יותר מזה והכי נמוך 160. אני מודאג ומה עלי לעשות?

11/08/2014 | 16:03 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב. הסוכר שלך גבוה מאד. יתכן והסימנים קשורים לכך אך יש לבדוק לחץ דם ולשתות יותר. חייבים לאזן את הסוכר. גש לרופא שלך וכן לדיאטנית.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה