הירדמות ידיים בזמן השינה - חשש לסוכרת ‬

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

07/12/2009 | 19:02 | מאת: אנונימי25

אני בחור בן 25, בריא מאוד בד"כ, רק - כבד משקל. על פי הנורמות הנפוצות אני נמצא בסקאלה העליונה של עקומת המשקל וסובל מעודף משקל רציני - שלא מפריע לי ביום יום. לאחרונה, אפילו רק בימים האחרונים, שמתי לב שכשאני מתעורר - כפות הידיים שלי "רדומות". שמתי לב לכך היות והתעוררתי מצלצול הטלפון הסלולארי ובקושי שהצלחתי לענות לצלצול מרוב חוסר התחושה ביד. בסוף הצלחתי, וכמובן שהן "התעוררו" מהר מאוד, אבל היות ואני כבד משקל אני חושש שאולי מדובר בבעיה רפואית. יכול להיות שיש קשר לסוכרת? ( אין לי, ככל שאני יודע ) יכול להיות שיש בעיה אחרת? אולי המזרן הוא הבעיה? העובדה שאני ישן בד"כ על הצד או על הבטן? אשמח לקבל ייעוץ רפואי ולהרגיע את החששות...

זה לא סימן קלאסי לסוכרת אך בשל היותך שמן, כדאי לך לגשת לקופה ולבדוק סוכר בדם.למרות שאתה חושב שזה לא מפריע לך, כדאי לך מאד להיפטר מ 10% מהמשקל שלך.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה