ניסוי בויקטוזה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

08/07/2014 | 00:03 | מאת: איילת

בת 50 חולת סוכרת (שנתיים) שחייה בניו יורק,מטופלת אצל רופא מקומי.מאז גילוי המחלה לוקחת GLIPIZIDE 5 MG פעמיים ביום ומטפורמין 1000 MG פעמיים ביום, ערכי הסוכר היו רוב הזמן בין 90-120 בצום ערך ה-A1C בתחילת המחלה היה גבוה ביותר 12 אך כיום הוא 6.3 לאחרונה(בערך חודשיים)הרופא המליץ לי לעבור לטיפול בויקטוזה במקום המטפורמין עקב אי ירידה במשקל כרצוי ובגלל שלשולים רבים ומציקים. התחלנו ב-0.6 פעם ביום אחרי שלוש שבועות של ערכי דם גבוהים בצום העלינו ל- 12 וגם אז לצערי ערכי הסוכר בצום ממשיכים להיות גבוהים בין 120-170 לפני יומיים החלטנו להעלות את כמות התרופה למקסימום 18 יש טיפה ירידה ואני מקווה שזה ימשיך לרדת...אשמח לשמוע את דיעותיכם והמלצותיכם.בריאות טובה ובשורות טובות לכולם.

08/07/2014 | 12:03 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב. ויקטוזה היא תרופה טובה היא מורידה משקל וסוכר ותאבון, אך הייתי מממשיכה בגלוקומין=מטפורמין במינון קטן לפחות בנוסף לויקטוזה.

08/07/2014 | 19:39 | מאת: איילת

מנהלי פורום סוכרת והשמנה