ניסוי בויקטוזה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

08/07/2014 | 00:03 | מאת: איילת

בת 50 חולת סוכרת (שנתיים) שחייה בניו יורק,מטופלת אצל רופא מקומי.מאז גילוי המחלה לוקחת GLIPIZIDE 5 MG פעמיים ביום ומטפורמין 1000 MG פעמיים ביום, ערכי הסוכר היו רוב הזמן בין 90-120 בצום ערך ה-A1C בתחילת המחלה היה גבוה ביותר 12 אך כיום הוא 6.3 לאחרונה(בערך חודשיים)הרופא המליץ לי לעבור לטיפול בויקטוזה במקום המטפורמין עקב אי ירידה במשקל כרצוי ובגלל שלשולים רבים ומציקים. התחלנו ב-0.6 פעם ביום אחרי שלוש שבועות של ערכי דם גבוהים בצום העלינו ל- 12 וגם אז לצערי ערכי הסוכר בצום ממשיכים להיות גבוהים בין 120-170 לפני יומיים החלטנו להעלות את כמות התרופה למקסימום 18 יש טיפה ירידה ואני מקווה שזה ימשיך לרדת...אשמח לשמוע את דיעותיכם והמלצותיכם.בריאות טובה ובשורות טובות לכולם.

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב. ויקטוזה היא תרופה טובה היא מורידה משקל וסוכר ותאבון, אך הייתי מממשיכה בגלוקומין=מטפורמין במינון קטן לפחות בנוסף לויקטוזה.

08/07/2014 | 19:39 | מאת: איילת

מנהלי פורום סוכרת והשמנה