ערכי סוכר בצום איך מורידים?

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

23/02/2017 | 11:32 | מאת: דנית

איך ניתן להוריד את ערכי הסוכר בצום? אני בהריון וערכי סוכר שלי בצום נעים בין 85 ל 105. הרופא אומר שאני חייבת שסוכר בצום יהיה מתחת ל 90 אחרת אצטרך אינסולין. אחרי אוכל הסוכר תלוי במה שאוכלת באותו ארוחה אבל איך אני יכולה להוריד את ערכי הסוכר שלי בצום בכ 10~?

דנית שלום, אם אכן את מיישמת את הנחיות הדיאטנית לסוכרת בהריון שבטוח קיבלת, ועדיין את לא מצליחה להגיע לרמת סוכר בצום בהריון שהן 65-95 מ״ג/ד״ל- הייתי מיישמת את ההמלצות של רופא שלך. בהצלחה

מנהלי פורום סוכרת והשמנה