ג'נואט

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

30/03/2014 | 12:58 | מאת: שרה

אני אובחנתי כחולת סוכרת לפני חודשיים רמת הסוכר 137 ןהמוגלובין מסוכרר 7. הרופאה היציעה 2 ז'נואט אחד בבוקר ואחד בערב. אך הירגשתי רע והחלטתי לא לקחת אלא לשנות תזונה לעשות פעילות גופנית הצלחתי להוריד ל120 . היום אני לוקחת חצי ז'נואט בערב ו מגיעה ל100-110. האם אני נוהגת נכון?

30/03/2014 | 13:29 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב שרה. חצי גנואט ליום אינו טיפול מקובל או מספיק.יש כדורים חלשים יותר של גנואט-500/50 וצריך לקבל אותם פעמיים ליום. כמובן טוב שאת עושה פעילות גופנית . רצוי להתיעץ עם דיאנית בענין התזונה בנוסף.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה