תרופות לסוכרת

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

03/02/2014 | 11:52 | מאת: דבורה

אני חולה בדלקת פרקים, וכחלק מבדיקות השגרה של הרופא, אני מקבלת קבוע לבצע בדיקות סוכר ו - A1C, לאחרונה כ - 2-3 פעמים הסוכר היה 128-122-127, ה - A1C היה בין 4.9 ל - 5.1, האם אני אמורה להתחיל טיפול ואם כן, מה הכי מומלץ. האם יעזור אם אגביר את שיעורי ההתעמלות בהם אני משתתפת כ - 2-3 בשבוע?

04/02/2014 | 11:51 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב- הערכים בצום גבוהים במקצת. כמובן התעמלות או הליכה מצוינים. אני מניחה שאת מקבלת תרופות רבות נוספות עקב דלקת הפרקים. באופן כללי מתחילים מטפורמין/גלוקומין בלילה בסוכר גבוה בצום . תתיעצי עם הרופא שלך בנידון.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה