ממתיקים מלאכותים

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

06/12/2009 | 18:03 | מאת: מורן

לדר וישטיין שלום, 1) אילו ממתיקים מלאכותים מומלצים לסכרתיים ? [ סכרין ? , סוכרלוז ? , אספרטיים ?, אחר ? ] 2) אשמח אם תוכל להמליץ על ספרות בנושא. תודה וכל טוב.

למורן שלום, כל תחליפי הסוכר שציינת מותרים ומומלצים לשימוש עבור סוכרתיים. פחות מומלצים: כל אלו אשר הסיומת שלהם היא ב"טול",כגון מלטיטול,סורביטול. כמו כן כדאי גם להיזהר מפרוקטוז וסוכרוז(סוכר פשוט). כדאי להתקשר לאגודה לסוכרת ולבקש ספרות. לא חסר גם באינטרנט.בהצלחה!

מנהלי פורום סוכרת והשמנה