בדיקה

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

27/11/2013 | 21:17 | מאת: נעמה

שלום בבדיקת הדם שביצעתי HB A1C(%) 3.80 % HB A1C(MMOL/MOL) 18.00 MMOL/MOL בכל מקרה יצא שאני מתחת לנורמה- האם יש לזה משמעות קלינית כלשהי? תודה

01/12/2013 | 14:34 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רב-צריך לבדוק האם יש לך ירידות סוכר ואם כן צריך לברר את הסיבה לכך.

04/12/2013 | 21:49 | מאת: נעמה

ירידת סוכר? באופן כללי מרגישה שבמצבים מסוימים אני מגיעה להיפוגליקמיה ולתחושה של רעד, חולשת שרירים ואפיסת כוחות- בייחוד אחרי מאמצים גופניים ניכרים או העדר אכילה כל כמה שעות. זה נמשך אצלי שנים אבל בסה"כ בריאה ומעולם לא היתה לי סוכרת וגם הגלוקוז שלי בגבול הנורמה.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה