תוצאות העמסת סוכר 100 בהריון

דיון מתוך פורום  סוכרת והשמנה

25/11/2013 | 08:57 | מאת: רותי

שלום, יצאו לי התוצאות: בצום 87 אחרי שעה 159 אחרי שעתיים 92 ואחרי 3 שעות 139. כלומר הכל בטווח התקין אולם זה אמור לרדת בהדרגה ולי היתה קפיצה בסוף. זה אומר משהו?

26/11/2013 | 08:50 | מאת: ד"ר לאה לבין

שלום רותי- יש לך סוכרת הריון קלה לפי התוצאות לאחר ההעמסה של הגלוקוז. אנא קבעי תור לדיאטנית בהקדם האפשרי. את זקוקוה למעקב סוכר במכשיר ביתי כל יום לאחר אוכל. תבקשי מרשם למכשיר גלוקומטר.

26/11/2013 | 14:49 | מאת: רותי

אבל כל התוצאות הן בטווח? אז על פי מה יש לי סוכרת הריון קלה? חשוב לי לוודא כי הרופא שלי לא הפנה אותי לדיאטנית.

מנהלי פורום סוכרת והשמנה