אובדן כושר עבודה עקב חרדות

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

01/02/2010 | 19:37 | מאת: יניב

שלום , אני סובל מהפרעות חרדה איומות שאינן מגיבות לטיפול תרופתי ,החלפתי במהלך 7 שנים חמישה כדורים . התופעות מתבטאות בפחד לצאת מהבית,חולשה,סחרחורות ,נוקשות שרירים,זרמים וגלי חום,אובדן ריכוז ,קשיי שינה . התופעות הנל מפריעות לי ואינני מסוגל לעבוד ,בנוסף לכך אני מיואש ומדוכא . הפסיכאטר מאבחן אותי כסובל מ GAD ו OCD , האם אני מתאים להגדרה של אובדן כושר עבודה?

עושה רושם שכן כמובן שצריך לראות חומר רפואי תוכל לשלוח לי חומר למייל [email protected] בברכה ד"ר א פרישמן

מנהלי פורום תביעות ביטוח