הפרעות אכילה - ביטוח רפואי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

11/01/2010 | 15:32 | מאת: ערן

שלום, אשתי בת 33 ומטופלת עבור הפרעת אכילה. אני מעוניין לרכוש ביטוח רפואי רחב (המכסה ניתוחים/תרופות שאינן בסל/השתלות וכו'). האם ועד כמה תקבע חברת הביטוח שאינה מכסה "סיבוכים עתידיים" מהפרעת האכילה? ואיך ניתן בעתיד להוכיח כי אכן סיבוך זה או אחר נבע מהפרעת אכילה... תודה ערן

חברת הביטוח לא תכסה שום דבר שקשור להפרעות אכילה ההחלטה תעשה על פי דעתם רופאי החברה אתה כמובן תוכל להתנגד לקביעתם אבל המילה האחרונה היא שלהם

13/01/2010 | 11:16 | מאת: ערן

שלום דר פרישמן, תודה על התשובה המהירה. כמובן שאני מבין שחברת הביטוח תבחר שלא לכסות טיפולים להפרעות אכילה. אך השאלה היא לגבי העתיד - הביטוח אמור לכסות ניתוחים והשתלות - השאלה היא אם בעתיד יעלה הצורך בניתוח או השתלה - האם הם יחזרו אלי עם תשובה שלילית מאחר וכמעט כל דבר יכול להיות משויך לסיבוך שנוצר עקב הפרעת אכילה בעבר? תודה.

מנהלי פורום תביעות ביטוח