דרישת תשלום מחברת הביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

16/12/2009 | 15:18 | מאת: בר

שלום, עברתי טיפולי ivf, כתוצאה מטיפולים אלה נוצר לי "גירוי יתר שחלתי" (ובנוסף הריון ). הגעתי למיון בשל המים שהסתברו לי בבטן (וזאת עוד לפני שהיה ניתן לגלות שאני בהריון) כ- 4 ליטר מים. כבר באותו היום אושפזתי בבית החולים כדי לעבור דיקור (להוצאת המים) אני מדגישה את המשפט " אושפזתי כדי לעבור במח' את הדיקור" ובאמת כעבור רבע שעה שקיבלו אותי במח' עברתי את הדיקור הראשון. בפעולת דיקור זאת - נחשבת בחברת הביטוח בה אני מבוטחת כניתוח (פעולה פולשנית לגוף....) לידיעה:כעבור יומיים דוקרתי שוב כי המים חזרו לגופי - וככה זה ממשיך ל4 דיקורים סה"כ. לא שוחררתי הבייתה כשלושה שבועות וזאת מיכיוון שלא ניתן לשחחרר אחרי הדיקורים. (ע"פ תקנון בית החולים). - חברת הביטוח הכירה בדיקורים שעברתי(כניתוח) , אבל לא מכירה הימי אישפוז שהייתי ביגלל הדיקורים. הם טוענים שלא אושפזתי לשם הדיקור- אלה לשם השגחה רפפואית ואז על הדרך עשו לי את הדיקורים. הם טוענים שדיקור לא מחייב אישפוז בבית החולים. אבקש לקבל את חוות דעתך בנושא... ומה אני יכולה לעשות בנדון. תודה מראש בר

צריך לקרוא היטב את הפוליסה ולראות איך היא מנוסחת כל פוליסה מנוסחת טיפה אחרת ולכן יש חשחבות לנוסח המדויק אני מציע שתפני לסוכן הביטוח שלך שבוודאי ישמח לעזור לך

מנהלי פורום תביעות ביטוח