תביעה לניתוח שנדחתה

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

02/12/2009 | 21:29 | מאת: חגית

היי, אני מבוטחת בביטוח בריאות משנת 2005 לפני שנה וחצי עברתי לעבודה חדשה והסוכן ביטוח בחברה שיכנע אותי לעבור. את ההצהרת בריאות הוא מילא עבורי ואני חתמתי. היות והוא קרא לי רק את הסעיפים הראשיים כגון: בעיות במערכת העיכול ולא ירד לסעיפים הקטנים לא שמתי לב ולא הצהרתי על טחורים שהיו לי בעבר. אפרופו לא סבלתי מטחורים אך מאז 2003 סבלתי מפיסורה. השנה נמצאה פיסטולה וחברת הביטוח טענה כי לאור הרקע שלי בעבר היא דוחה את התביעה. חשוב לציין שניכר בהצהרה שהיא מולאה בצורה שגויה ובתום לב. מה ניתן לעשות?

לא הרבה לצערי החוק קובע שאדם צריך להיות אחראי על מה שהוא חותם

מנהלי פורום תביעות ביטוח