פוליסה אובדן כושר עבודה

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

25/11/2009 | 09:13 | מאת: לי

ברצוני להגיש תביעה לפי פוליסה אובדן כושר עבודה. בפוליסה מופיע סעיף שמדבר על גריעה מכושרהעבודה 75% כתנאי. שאלתי אם אני צריכה לצרף לתביעה חוו"ד רופא תעסוקתי ואם חוות הדעת צריכה להסתמך על חוות דעת רפואיות (כי ישנן פגיעות רפואיות אורטופדי ופסיכיאטרי) או מספיק בחוו"ד תעסוקתית להסתמך על תיעוד רפואי ? תודה

אם אתה באמת נמצא במצב של א.כ.ע תצרף רק את מסמכי המנמום בין כה וכה חברת הביטוח תשלח אותך לבדיקות אצל רופאים וחבל שתוציא סתם כסף. אם תדחה - תחזור לפורום

מנהלי פורום תביעות ביטוח