נפצעתי במשחק כדורסל חובבני, האם יש את מי לתבוע?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

05/06/2014 | 11:04 | מאת: תומר

נפצעתי באופן חמור בברך במשחק כדורסל חובבני באולם ספורט של הקיבוץ בו אני מתגורר. מדובר בפעילות עצמאית של חברים שנפגשים למשחק ולא חוג מסודר או ליגה מאורגנת. עברתי ניתוח ואני בשיקום פיזיותרפי. ביטוח הבריאות הפרטי שלי לא מכסה תאונות אישיות וכמובן שזו אינה תאונת עבודה. האם בכל זאת ניתן לתבוע פיצוי? אולי על רקע שימוש במתקן הספורט?

יש צורך לבחון שלוש שאלות 1. האם האולם התרשל במשהו שגרם לתאונה שלך 2. האם יש לך נזק ממשי כל שהוא 3. האם לאולם יש ביטוח אם התשובה על שלושת השאלות היא חיובית שווה לבדוק

05/06/2014 | 12:00 | מאת: תומר

2 מתוך 3 1. אני לא יכול להגיד שהיתה רשלנות מצד האולם. הפציעה נגרמה עקב מגע עם שחקן אחר ותנועה לא נכונה של הברך. 2. אכן נגרם נזק ממשי - רצועה צולבת קרועה חלקית ושני מיניסקוסים קרועים מלא. בוצע ניתוח להוצאת החלקים הקרועים וביצוע קידוח יזום להטריית הסחוס. 3. לאולם יש ביטוח במסגרת הביטוח של הקיבוץ על מתקני הספורט שבו.

מנהלי פורום תביעות ביטוח