תביעת אבדן כושר עבודה בחברת ביטוח

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

04/03/2014 | 13:22 | מאת: אורן

אושרה לי תביעת אובדן כושר עבודה עקב 100% נכות בחברת הביטוח עד תאריך מסוים. לאחר תאריך זה, למרות שהרופאים אצלם אני מטופל מעידים על המשך הבעיה ואף החמרתה. פתאום, חברת הביטוח החליטה שאינני במצב של אבדן כושר עבודה ומחייבת אותי בדיקה במכון חיצוני כתנאי לאישור התביעה. לשאלתי, 1.האם הם יכולים לחייב אותי בבדיקה למרות שאישרו בהתחלה ומצבי רק הורע? 2.במידה ויכולים לחייב אותי, האם חברת הביטוח מחויבת לממן לי דרך הגעה כאשר היא בוחרת במכון הרחוק ממקום מגוריי? או שעלות המימון להגעה נופלת על המבוטח? האם יש ציון לכך בחוק? תודה רבה

חברת הביטוח יכולה לחייב אותך להיבדק חברת הביטוח לא מחויבת לממן את עלות ההגעה לרופא

מנהלי פורום תביעות ביטוח