קאנביס

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

26/01/2014 | 18:28 | מאת: פאולה

שלום אשמח לעזרתך, אני עברתי אירוע מוחי, נשארה חולשה קלה ברגל שמאל, עם משאבת סוכרת, מקבלת טיפול לדכאון ללחץ דם גבוה לבריחת שתן לקולסטרול לכאבים נירופתיים עברתי 2 ניתוחים להוצאת גידולים מהשד ולאחרונה בעקבות פניתי למרפאת כאב אני מקבלת גם קאנביס רפואי מזה כשנה . מאחר והאירוע המוחי נגרם כשעבדתי ( לא הוכר כתאונת עבודה ) אני מקבלת מביטוח לאומי 100% נכות לצמיתות וגם מקבלת אי כושר 100% מחברת הביטוח , קיבלתי כל שנה מחדש ( ביטוח אי כושר לא נותן לצמיתות כידוע לך ) לפני כחודשים הגשתי שוב את כל הניירת הרפואית שלא משתנה ובנוסף את אישור קבלת הקאנביס ופתאום חברת הביטוח הפרטית שנתנה לי מההתחלה כל פעם לשנה מלאה , נתנה לי רק ל 5 חודשים , אני לא מבינה למה ? התקשרתי לשאול מה קרה שהורידו לי את תקופת התשלום למרות שמצבי לא השתפר ההפך הגעתי למצב של חוסר תיפקוד בגלל הכאבים ולכן התחלתי לקבל קאנביס נאמר לי שאני רשאית להגיש עירעור ולצרף מסמכים רפואים נוספים, אני הגשתי את כל מה שיש לי מה אני יכולה להגיש עוד ? אשמח לשמוע את תשובתך . תודה מראש על כיוון :)

קשה לי להתייחס בלי לראות מסמכים אם תרצה צור איתי קשר למייל שלי ואנסה לעזור לך [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח