תביעה לביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

25/10/2009 | 21:38 | מאת: אורלי

שלום אני בת 46 בגיל 16 עברתי ניתוח סקוליוזיס. כול השנים הכול היה בסדר אבל ב6 שנים אחרונות המצב בגב מחמיר משנה לשנה אולי כיוון שלא שמרתי ואני עובדת עם קשישים והייתי צריכה להרים ולעבוד בסיעודי. היום המצב שלי באמת לא טוב אני מרגישה כאילו שערה דקה מחזיקה את הברזלים התומכים בשרירים ובעצמות יש לי קושי גם ברחצה רוב הזמן אני עם חגורה ועדיין עובדת עם קשישים פחות הרמות יותר נקיונות. בנוסף אני סובלת מתת פעילות בלותת התריס אבנים בכליות ובכיס מרה שאלתי היא האם בביטוח לאומי יאשרו לי תביעה בקשר לגב כי אני באמת הגעתי לקצה כוחותיי בקשר לגב קשה לי כבר לעבוד גם עם החגורה. אני מרגישה שאם אני אמשיך בעבודה משהו יתפרק שם. זה כמובן לא הורגש שהייתי יותר צעירה כניראה עם הגיל העצמות כבר לא כול כך חזקות במיוחד שאני לוקחת אלקטרוקסין שמדלדל את העצם.

קשה לתת תשובה על סמך המידע שמסרת אני חייב לראות חומר רפאוי עדכני תוכלי להעביר לי חומר למייל [email protected] או להגיע אלי לפגישת ייעוץ

מנהלי פורום תביעות ביטוח