תאונה דרכים

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

03/03/2012 | 23:54 | מאת: לינוי

שלום רב, שלום רב, עברתי לא מזמן תאונת דרכים והיבחנו אצלי עקמת קלה בגב. ברצוני לשאול, האם כתוצאה מתאונת דרכים יכולה להיות עקמת בגב, או שמא זה חייב להיות דבר מולד שלא יכול להיות כתוצאה מתאונה דרכים? ואם כן, האם ניתן לתבוע לתבוע את הפוגע? ואיך בכלל אפשר להוכיח כי התאונה היא הסיבה להקמת\בעיה בגב? סליחה על כל השאלות, אולם אשמח להתייחסות. בתודה, לינוי. אשמח להתייחסות. בברכה, אור.

לא סביר שאחרי תאונת דרכים קלה תיווצר עקמת יחד עם זה במקרה של עקמת חדשה, כמובן שיש להיוועץ באורטופד

מנהלי פורום תביעות ביטוח