חוות דעת-תביעה.

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

23/01/2012 | 00:28 | מאת: אור

שלום רב, לפני כשנה עשיתי תאונת אופנוע וכתוצאה מכך יש לי קרע בכתף (קרע חמור- כלשון ה-M.R.I) לאחר מכן הופנתי לאורטופדים שכולם המליצו לי על ניתוח. ובנוסף פיזיוטרפיה. אני סובל מהגבלת טווח תנועה של בערך כ-90 מעלות, והעמסת יתר. לדוגמה איני יכול לשחות, להתאמן בתרגילים מסויימים, ועוד דברים בסיסיים של יום-יום שאני מתקשה בשל הקרע. אי לכך, תבעתי את חברת הביטוח חובה שלי. כאשר הם הציעו לי 70,000 ש"ח לסגור את התיק, אך אני ועורך דיני סירבנו. האם עשיתי נכון שהמשכתי את התביעה? כמה שווה תביעה שכזאת? אשמח לשמוע את חוות דעתך המקצועית. בברכה, אור.

קשה לתת תשובה בלי לדעת את הפרטים אבל אני חושב שברגע שלקחת עורך דין - תסמוך עליו ועל המלצותיו

מנהלי פורום תביעות ביטוח