זמן התיישנות

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

01/07/2011 | 23:43 | מאת: yossi

לאחר תהליך של 6 שנים מיום קרות אירוע מוחי והתנהלות מול המלל על הכרה,,בשבוע האחרון הסתיים התהליך וקיבלתי % נכות קבועים,פניתי לביטוח המנהלים שלי,,שמשלם לי את קצבת אכ"ע,את המענק החד פעמי,תשובתם היתה, שקיים זמן התיישנות מקרות האירוע המוחי ותחילת ההתנהלות מול המלל האם זמן ההתיישנות הוא מקרות האירוע,,או מתאריך ההכרה של המלל לגבי נכותי תודה מראש יוסי

יש פסק דין נקרא הילכת אמיתי שקובע שהמועד הוא מועד האירוע. אבל, צריך לראות את נוסח הפוליסה ולקבל יותר פרטים עלך המקרה אשמח לסייע תוכל להעביר לי מידע נוסף למייל שלי [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח