האם יש לי עילה לתביעה כנגד בית חולים בגין רשלנות

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

14/06/2010 | 00:05 | מאת: אבי

עברתי ת"ע,שבגינה פונית באמבולנס לבית החולים,לאחר שמכלית דלק העיפה אותי לקרקע מגובה 4מטר אם איבוד הכרה זמני ועם עשרות חתכים קשים בגב כתוצאה מגרירתי בטרם העפתי מן גג המכלית לקרקע עקב נסיעת הנהג במיון כלל אינני ניבדקתי גופנית אלא רק לפי מראה החתכים בגבי נישלחתי ע"י האורטופד לצילום רנטגן לאיזורי הפגיעות שבה לא נימצאו ממצאים אורטופדים ושוחררתי לביתי כך כתוצאה מן התחושת לחץ וכאבי התופת שהופעלו על העמוד שידרה הצווארי שבהן רק לאחר כ4 שבועות לאחר התאונה בוצע לי בדיקת ctלעמוד שידרה הצווארי שממצאיה היו:הוגדם שבר מרוסק עם תזוזה של הפרגמנטים וזיז אחורי של חוליה c7 מפרקים פצטאלים ואונקו וורטברלים הודגמו יחסית שמורים c2-c3:הודגם בלט דיסק אחורי ולטרלי משמאל קל c4-c5:בלט אנולוס אחורי מרכזי ללא לחץ על החוט.הפורמינות חופשיות c5-c6:בלט אנולוס מינימלי ללא לחץ על החוט אני כשנה לאחר התאונה וסובל מתחושת כאב מכל ניסיון תזוזה של הכתף ותחושה שהאיזור פגוע והכאב לא מרפה אם תחושת עומס ב-EMG נמצא:SUBACUTE LT.CERVICAL C5-6 RADICULOPATHY MILD RT.CARPAL TUNNEL SYNDROM שאלותיי הן: האם בכלל לשבר המרוסק שגם כחודש לאחר התאונה נישאר מרוסק האם בכלל היה ניתן אם היו מבצעים לי בדיקה ראויה יותר ביום התאונה לטפל בסוג השבר הנ"ל או אין מה לעשות בנידון והאם על כן ששוחררתי מבית החולים זוהי רשלנות רפואית בעצם שבה הנזק אולי הורחב ,והן האם עליי לתבוע את המוסד הרפואי על כך או שרק את הביטוח של המכלית יוכל לתבוע בנידון השום שנאמר לי כי זה יחשב כתאונת דרכים משום שהוא נע...מה לדעתך עליי לעשות בתודה אבי

קשה לי לייעץ לך דרך המייל אבל אשמח להפגש איתך וללמוד לעומק את הבעיה ולנסות לסייע לך כתובת המייל שלי [email protected]

מנהלי פורום תביעות ביטוח