נכות כללית לצמיתות מביטוח לאומי

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

17/02/2018 | 21:22 | מאת: אדווה

שלום רב! שמי אדווה בת 35, ישד לי נכות נפשית 40% לצמיתות מביטוח לאומי, אך לא מקבלת קצבה, בחודש ספטמבר 2018 אמורה לעבור ניתוח לכריתת רחם, כמו כן יש לי קלואיד מכוער ומגעיל באזור החזה ובעיה שהמחיצה שלי באף בסטייה וכתוצאה מכך קשה לי לנשום וישנה בלילה עם פה פתוח, יש לציין שעברתי גם ניתוח להוצאת שקדים ופוליפים מהאף וגם ניתוח לכריתת כיס מרה, כמו כן סובלת מאלרגיות למיניהן ובעיה של ספיגה של ויטמין בי 12, האם כל הדברים הנ"ל יכולים לזכות אותי בחוזי נכות נוספים? יש לציין שמעוניינת רק להעלות את אחוזי הנכות שיש לי, ללא קבלת קצבה,אני עובדת בתור פקידה, חמשיה ימים בשבוע, 7 שעות. תודה רבה,אדווה!

לפי מה שאת מתארת אני חושב שיש לך סיכוי להעלות את אחוזי הנכות מציע שתתייעצי עם מומחה בעוסק בתחום

מנהלי פורום תביעות ביטוח