האם ניתן לתבוע את משרד הביטון?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

24/01/2018 | 23:53 | מאת: גיא

שלום, אני חייל קרבי. במהלך שירותי נשלחתי לעקירה כירורגית ב"מרפאת צהל "בבית חולים אזרחי. שם חתמתי על טופס הסכמה לטיפול שמבהיר את הסיכונים ובו אני מצהיר שהרופא הבהיר לי בעל פה את הסיכונים. בסופו של דבר לרוע מזלי נפגעתי ואחד הסיכונים אכן חל עליי, נפגע לי עצב הלשון. שאלתי היא האם במידה והנזק הוא תמידי אני יוכל בעתיד לתבוע ולדרוש פיצויים\אחוזי נכות ממשרד הביטחון? למרות החתימה על הטופס הסכמה. תודה רבה.

תאורטית כן אבל אני חושש שאחוזי הנכות שיש לך הם מתחת לסף הפיצוי אם בכלל.

מנהלי פורום תביעות ביטוח