קנביס רפואי ואובדן כושר

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

13/10/2017 | 14:16 | מאת: שיקו

שלום, האם מבוטח סובל PTSD כרוני ומקבל המלצה לשימוש בקאנביס רפואי חברות הביטוח מתחשבות ממצבו ויכולות להאריך לו את אובדן כושר העבודה לפי המלצת פסיכיאטר מטפל? והאם רופא פסיכיאטר של חברת הביטוח בבדיקתו שלא מעוניין לשמוע ולהתעמק על מצב נפשי כגון "התעללות"בו הנבדק רוצה לספר אך הפסכיאטר מונע ממנו לדבר על הנושא בכדי למנוע ממנו אובדן כושר הינו עבירת אתיקה? תודה,

הסיפור נראה לי מוזר שלח לי במייל את פרטי המקרה המלאים ואנסה לסייע

מנהלי פורום תביעות ביטוח