שאלה?

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

11/05/2010 | 16:58 | מאת: י

שלום רב אני לאחר בירור רפואי "גדול"ישבתי 3 חודשים בבית עקב הבירור עקב תפקודי כבד גבוהים ובעיות נוירולוגיות שלאחר כל הבירור התברר ככבד שומני חמור,2 בלטי דיסק עם לחץ על שורש העצבים,ובקע דיסק בע"מש המותני.כל התקופה הזאת הייתי חי מחופשת מחלה שאלתי היא :ה אם בעקבות תאונת עבודה לפני שנתיים וחצי הגשתי טופס תאונה אך לא תבעתי אוכל לתבוע מחלת מקצוע על בעיות גב. ולגבי הכבד הרופא שערך לי את הביופסייה טוען שיש קשר בין החומרים הכימיים עמם אני עובד לכבד השומני אך אין הוכחה לכך. הוא נתן לי פטור מחומריים כימיים לשלושה חודשים האם יש עילה לתביעה ,מחלת מקצוע או משהו. תודה רבה

בהחלט שווה בדיקה צריך לקבל יותר מידע תוכלי לשלוח לי חומר רפואי נוסף למייל [email protected]

12/05/2010 | 18:32 | מאת: י

תודה על התשובה אילו מסמכים תרצה לראות? יש לך טלפון כדי שאוכל לשוחח אתך? תודה רבה

שלח לי בשלב ראשון חומר רפואי למייל ששלחתי לך ואחר כך נדבר בטלפון הנייד שלי 050-5243265

מנהלי פורום תביעות ביטוח