חולת סרקואידוזיס

דיון מתוך פורום  תביעות ביטוח

03/05/2010 | 00:27 | מאת: דליה

שלום רב, אני בת 32, נשואה + 2. לפני כשלוש שנים הובחנתי כחולת סרקואידוזיס ברמה מאוד קשה. אני הייתי עובדת עד לפני כ- 5 שנים במפעל כימיקליים, האם יש קשר? האם ניתן לתבוע את החברה בה עבדתי במשך כמה שנים טובות לסירוגין? חשוב לציין שהמחלה התעוררה אצלי לאחרונה ויש קושי רב בתפקוד היומיומי. תודה, דליה

שלום על פניו בהחלט אפשרי אבל על מנת לתת לך תשובה מדוייקת אני צריך לדעת לאיזה חומרים הייתה חשופה ולאיזה תקופה תוכלי להעביר לי את המידע למייל האישי שלי [email protected] ואשמח לסייע לך

מנהלי פורום תביעות ביטוח