דימום לאחר קיום יחסים

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

04/10/2009 | 18:36 | מאת: נטע

שלום, לבעלי צרבו קונדילמה לפני כמה חודשים - רופא עור צרב בחנקן (לציין כי הקונדילמה "דמוי הכרובית" היה שם כבר למעלה משנה, אך הוא לא חשב ללכת לבדוק את זה כי זה פשוט נראה כמו פלולה רגילה ותמימה). כשאמרתי זאת לרופא נשים הוא המליץ רק על בדיקת פאפ. עשיתי בדיקת פאפ לפני כחודש, והבדיקה יצאה תקינה. לאחרונה קיימנו יחסי מין, ולאחר מכן הבחנו בדם, לציין כי לא היה לי שום כאב, או תחושה שונה מהרגיל. שאלתי היא, האם יש צורך ללכת לרופא נשים שוב?, האם לעשות שוב בדיקת פאפ? האם זה יכול להיות כתוצאה מהריון? האם זה קונדילמה? תודה רבה,

04/10/2009 | 20:47 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

רצוי שתפני שוב לבדיקה אצל רופא נשים. על פי תאצאות הבדיקה הוא יענה על יתר שאלותיך. כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם