קיום יחסי מין אחרי ניתוח להסרת קונדילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

14/12/2016 | 20:24 | מאת: דסה

עברתי ניתוח להסרת קונדילומה באמצעו לייזר לפני כחודש וחצי. ניסיתי כמה פעמים לקיים יחסי מין והכאבים היו עזים!כמה זמן אחרי אפשר לקיים יחסי מין? האם זה נורמאלי שישנם כאבים חזקים?

ניסיתי כמה פעמים לקיים יחסי מין והכאבים היו עזים!כמה זמן אחרי אפשר לקיים יחסי מין? = תלוי בעומק הכוויה שנגרמה ע"י הלייזר. ככל שעמוקה יותר זמן החלמתה ארוך יותר. על מנת לדעת אם את זקוקה לטיפוול מסייע להחלמה כמן דרמגרן או שיטה אחרת יש לעבוק קולפוסקופיה. האם זה נורמאלי שישנם כאבים חזקים? = ראי תשובה קודמת. מנסיוני אחרי טיפול בלייזר בהכוונת קולפוסקופ לרוב אין כאבים כפי שאת מתארת.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם