בדיקת פאפ כואבת - האם תקין?

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

27/10/2016 | 19:20 | מאת: כואב

עשיתי פעם ראשונה בחיי בדיקת פאפ והופתעתי לגלות שלא רק הרגשתי כאב בזמן הדגימה אלא הכאב (שהוא בעיקר סוג של שורף) ממשיך גם שעות לאחר הבדיקה. זה מציק ושורף. מיד לאחר הבדיקה הרגשתי גם בחילה קלה שממשיך עד עכשיו (כמה שעות אחרי), אבל אולי זה פסיכולוגי. האם זו תופעה תקינה? האם אני צריכה לעשות משהו? לידע את הרופאה? ללכת להיבדק? לחכות?

הרגשתי כאב בזמן הדגימה= קורה הכאב (שהוא בעיקר סוג של שורף) ממשיך גם שעות לאחר הבדיקה.= מציע לחזור אל הרופא מיד לאחר הבדיקה הרגשתי גם בחילה קלה שממשיך עד עכשיו= זה תוצאה של רפלקס שיחלוף.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם