cin3

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

24/08/2009 | 21:37 | מאת: גלית

הבנתי שניתוח קוניזציה או LOOP הוא רק מנקה את האיזור הנגוע ולא מטפל בוירוס. איך אפשר להיפטר מהוירוס? מה כן מעלים אותו? איך אוכל להימנע בהידבקות חוזרת? יש אפשרות לבדוק גברים אם יש להם את הוירוס? האם יש צורך לעשות את החיסונים נגד הפפילומה? עשיתי את הניתוח לפני חודש. אולי החיסון ימנע מהוירוס לחזור? אשמח לקבל תשובה ולהבין קצת על הוירוס... תודה.

12/09/2009 | 16:39 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

שלום רב, סליחה על האיחור בתשובה. אין טיפול לווירוס. את כבר נידבקת בזן מסוים. כדאי לך לעשות החיסון. ישנה אפשרות לבדוק אם הם נשאים של הווירוס עלידי בדיקת PCR (רופא עור). החיסון מונע הידבקות בזנים בהם לא נידבקת עדיין. הוא אינו משפיע על הזן שכבר קיים אצלך. תנסי condyloma.co.il כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם