כמה זמן צריך לחכות בין זריקה לזריקה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

10/09/2009 | 15:38 | מאת: קרן

של החיסון?

11/09/2009 | 06:31 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

לקרן שלום רב, אם מדובר בחיסון בשם GARDASIL : את הזריקה השניה מקבלים 2 חודשים אחרי הראשונה ואת השלישיץ 4 חודשים אחרי השנהי (ז.א. 6 חודשים אחרי הראשונה). אם מדובר בחיסון בשם בשם CERVARIX :את הזריקה השניה מקבלים חודש אחרי הראשונה ואת השניה 6 חודשים אחרי הראשונה. כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

03/11/2009 | 02:41 | מאת: טל

האם ניתן לקחת את החיסון השני של GARDASIL אחרי כמה חודשים? (במידה ויצאתי לטיול בחו"ל..) או האם אפשר לקבל את החיסון השני שבועיים לפני שעוברות חודשיים?

18/06/2013 | 18:27 | מאת: מאיר

שלום רב בתי אמורה הייתה לעשות את החיסון האחרון בסוף חודש אפריל . האם עדיין יהייה יעיל לעשות אותו גם עכשיו או שהכל ירד לטמיון כבר .

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם