מחזור לא מגיע כמעט וחודש

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

07/02/2010 | 04:15 | מאת: קטי

כמעט וחודש מאז הייתי צריכה לקבל כבר רק דימום קטן ככה פעם בשבועיים ממש עם הפרשה קטנה כאילו מבשרת למחזור שמגיע אך הוא לא מגיע יש בליבי חרדות גדולות גדולות מהגרוע מכל בבקשה איזה בדיקה עלי לבצע המקיפה ביותר כדי להסיר חשש מליבי אני בת 35 יש לי 4 ילדיםומצב מוזר ביותר

07/02/2010 | 05:03 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

שלום רב, תפני לרופא נשים הוא יעשה את כל הבדיקות הדרושות (כולל בדיקה להיריון). כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר.

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם