בדיקת PAP לפני חודשיים נקייה ועכשיו עם HSIL ???

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

06/02/2010 | 22:11 | מאת: ניקי

לא מבינה !! איך יכול להיות שלפני חודשיים היתה לי בדיקה PAPנקייה לגמרי וחודשיים אחרי בדיקת PAP עם שינויים גבוהים HSIL (עברתי קופת חולים והחלטתי לעשות שוב בדיקות כלליות כדי שלקופת חולים החדש יהיה איזה רקורד רפואי עליי ..) עשיתי השבוע קולפוסקופיה וביאפסיה, הובחנו תאים לפחות טרום סרטניים אולי יותר...מחכה לתשובת מעבדה.

07/02/2010 | 05:00 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

שלום רב, לצערנו בדיקת הפאפ לעיתים אינה מדויקת. כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם