כאבים חזקים במיוחד...

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

05/02/2010 | 13:14 | מאת: אא

לאחרונה התחילו לצמוח על איבר המין שלי, מעיין גידולים קטנטים דמויי כרובית, יש לי במקום אודם רציני, כאבים, גרד וצריבה, אני כמעט לא מצליחה לשבת. לא עוזרת לי מקלחת, או כל סוג הרגעה אחר. הלכתי לרופא נשים והוא אומר שניראה כי זו מחלת ההרפס, למרות שלפי כל התאורים באינטרנט, זהו וירוס הפפילומה. קיבלתי טיפול זובירקס במשחה ואף בכדורים. האם המחלות הנ"ל זהות? או שהאבחנה שונה? האם המחלה תעבור על ידי הטיפול שציינתי? האם ישארו שרידים, או שהכל יחזור לקדמותו? {כרגע זה ניראה גרוע, צורת איבר המין ממש התעוותה} האם יש במחלה זו סיכון? בבקשה תעזרו לי, אני בלחץ רציני ביותר... תודה מראש.

05/02/2010 | 14:43 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

שלום רב, אלה שתי מחלות שונות הנגרמות על ידי שני ווירוסים שונים. בשתי המחלות אין טיפול לווירוס אלא רק רק לנגעים שהוא גורם להם. כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם