ווירוס הפפילומה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

01/02/2010 | 19:38 | מאת: רות

שלום.רציתי לשאול האים לאישה שיש יבלת באזור אברי המין וידוע על ווירוס הפפילומה האים הווירוס יכול לגרום ליבלת באצבעות הידיים אים היא נוגעת בידים ביבלת?ועוד שאלה.יש אנשים שיש להם יבלות קטנות באצבעות הידיים יש לזה קשר לווירוס הפפילומה?ושאלה אחרונה .למה צריך להוציא את היבלת אים היא לא מפריעה?אשמח לקבל תשובות.תודה

02/02/2010 | 04:54 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

שלום רב, היבלות בידיים ובאברי המין נגרמות על ידי אותו נגיף אך מזנים שונים. אם היבלת לא מפריעה (גם לא אסטטית) אין הכרח להוציא אותה. כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם