עזרה

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

09/01/2010 | 20:28 | מאת: מעיין

אנני יודעת אם השאלה מופנת עלייך או לפורם אחר אך אשמח אם תוכל לעזור לי במידה ותוכל או להפנות אותי לפורם המתאים מזה כמעט שנה אני סובלת מגרד אנאלי מסביב לפי הטבעת ובאזור כל האזור האחורי ונרתיקי פנימי וחיצוני בתחילה קבעו כי ישנה פטריה בשתי האזורים אשר תופלו בעזרת תכשירים (רופא פרוטולוג קבע שאין שום דבר באזור פי הטבעת לא טחורים לא פיסורה כניראה פטריה ) אך הגרד עדיין ישנו יש לציין שהופנתי לרופא למחלות זיהומיות לברור אם זו קנדידה בבדיקת משטח ניקבע כי בנרתיק אין הפרשות PH חומצי אמין שלילי משטח נקי לחלוטין אין רואים שמרים (עפ"י זה ההבחנה אין פיטריה והאזור נקי ) הרופא קבע כי ייתכן לא בטוח כניראה זו אלרגיה יש להימנע מחומרים מגרים לשים מישחת אזרקאין בנרתיק (דבר שייצר נפיחות גדול באזור אודם וגרד בלתי ניסבל כרגע שמה מישחה קימוגאס וישנם פצעים מגרדים כמו עקיצה ללא שלפוחיות או ראוש ) ולשקול ביופסיה בעוד כחודשיים יש לציין שנעשתה בדיקת פאפ ויצאה תקינה לחלוטין שאלתי היא האם ייתכן שלאחר ממצאים אלו ולאחר שנה של תיזוזים מרופא לרופא הייתכן שזו אלרגיה באזורים אלו היות ובשאר הגוף אין אלרגיה .? ומה משמעות התוצאות של המשטח האם ניתן להבין שאין זיהום ואין חשד לקנדידה ? ובנוסף אם זו יכולה להיות אלרגיה איזו ביופסיה ניתן לעשות באזור האם יש ממה לחשוש ? אשמח לעזרה או פניה לפורם המתאים/רופא מתאים להעזר ולקבל חוות דעת נוספת לאור התשובה של הרופא למחלות זיהומיות כיוון שכבר אני די נואשת לקבל תשובה אשר תוכל לעזור לי ולתפקד כבר בצורה רגילה תודה מעיין בנוסף יש לציין שניתנה מישחה עי רופא עור למניעת גרד היה שיפור קל אך חזר הגרד

11/01/2010 | 05:28 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

שלום רב, אמנם פנית לפורום הלא נכון. אני מצטער שאת סובלת אך אינני יכול לעזור לך. כל טוב, פרופ' יוסף מנצ'ר

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם