בת 48 האם יעיל להתחסן בגילי?

דיון מתוך פורום  HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם

31/08/2009 | 13:57 | מאת: aviva

בת 48 האם יעיל להתחסן בגילי? עברתי פאפ , היה תקין אך יש לי יבלת בצואר הרחם.שנראתה באולטרסאוד. אני סובלת מכאבים בצידי המפסעות ,כאבים חדים באותו זמן גם נלוה כאבים ללא הפסקה באגן התחתון ליד עצם הזנב , האם יש קשר כל שהוא לוירוס באברי מין? עברתי המון בדיקות m r i , דם צילומים אולטה סאונד לא מצאו לי דבר. אשמח לתשובה

31/08/2009 | 15:03 | מאת: פרופ' יוסף מנצ'ר

לום רב. החיסונים הקימים בישראל לא אושרו לגיל שלך.

31/08/2009 | 16:13 | מאת: aviva

לא קיבלתי תשובה לשאלתי , האם החיסון יעיל בגיל שלי? האם אני יכולה לקבל את החיסון שלא במסגרת התרופות שבסל!!! אלא באופן פרטי דרך ביטח בריאות פרטי לתרופות שאינן כלולות בסל. תודהש

מנהל פורום HPV - וירוס הפפילומה, קונדילומה, צוואר הרחם